Anousca

Maak kennis met Anousca

Met ruim 10 jaar ervaring als huid en oedeemtherapeut kan ik inmiddels zeggen dat ik voor de volle 100% sta voor wat ik doe en trots ben op mijn vak. Mensen hebben mij van jongs af aan gefascineerd en het menselijk lichaam is een geweldig geheel wanneer het functioneert zoals het zou moeten. Wanneer dit laatste niet het geval is en er klachten ontstaan is het voor mij een uitdaging om samen met de patiënt te zoeken naar de best haalbare manier om het lichaam en of de huid weer zo optimaal mogelijk te laten functioneren.

 

Het persoonlijke contact en de band die je hierbij met je patiënten opbouwt vind ik een mooie aanvulling waar ik dankbaar voor ben. Het vertrouwen wat je krijgt is iets wat ik nooit als vanzelfsprekend ervaar. Het komt ook wel eens voor dat ik “streng” moet zijn wanneer ik zie dat een patiënt niet het uiterste voor zichzelf eruit haalt. Ik wil oprecht het beste voor ze.

 

Het fijne aan een eigen praktijk is dat er volledige vrijheid is om invulling te geven aan de diversiteit mijn beroep. Samen met Esmeralda vorm ik een heel sterk duo en zetten we samen een mooie praktijk neer met heel veel kennis en kunde. De lijntjes met de patiënten zijn kort, iets waar we heel trots op zijn.

 

Naast huidtherapeut ben ik mama van 2 heerlijke kids en woon ik in het mooie Hierden. Bij mijn dochter zie ik inmiddels dezelfde fascinatie voor mensen. Wie weet wat de toekomst brengt.