Microneedling

Microneedling is een behandeltechniek die ingezet wordt om een huidprobleem te verminderen zoals (rest) acne, littekens en tegen de kenmerken van huidveroudering. Er wordt gebruik gemaakt van een naaldcartridge die 1.920 punctiekanalen per seconden kan maken. Die microkanaaltjes vormen de basis van de behandeling. Ze geven signalen af aan de fibroblasten waardoor de huid in de diepte verbetert en de aanmaak van nieuw collageen en elastine wordt gestimuleerd. Bovendien zorgt het voor een betere opname van actieve werkstoffen ten behoeve van de huidverbetering- en huidverjonging. De huid wordt sterker, egaler van kleur, weerbaarder en veerkrachtiger.

Het advies is om microneedling in kuurverband van 3 tot 6 behandelingen uit te voeren om het mooiste resultaat te kunnen bereiken. De intensiteit van de behandeling kan, naar kunde van de therapeut, cosmetisch of medisch zijn. De naalddiepte van 0.25 mm tot 2.50 mm is vrij instelbaar gedurende de behandeling / per behandelgebied.

FOCUS huidzorg heeft voor de Dermapen4 gekozen, omdat deze zich onderscheidt op basis van kwaliteit , betrouwbaarheid en hoogwaardige technologie. Hierdoor blijft het resultaat de hele behandeling door gegarandeerd.

Duur van de behandeling

30-40 minuten

Voor een optimaal resultaat

3-5 behandelingen*

Interval

2-4 weken*

*Dit is een indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Uw therapeut vertelt u hier graag meer over.

Tarief microneedling vanaf € 149,00

Heeft u een vraag en wilt u teruggebeld worden?

Direct aanvragen