10 mei 2022

Wat is Dermapen Microneedling? Al uw vragen over microneedling beantwoord


Wist je dat... slechts één microneedlingbehandeling van 40 minuten de collageenvoorraad van je huid tot wel 2 jaar kan stimuleren? 

Ja, dat klopt. 

- 2 jaar gladde huid, minder rimpels en pigmentatie, een egale en stralende teint.  
- 2 jaar "wow, je huid ziet er geweldig uit" complimenten.  
- 2 jaar vrij van huidproblemen waar je al jaren last van hebt. 

Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar deze procedure stimuleert je collageen- en elastinevoorraad op korte en lange termijn. 

Als je je afvraagt, "wat is een microneedling", dan lees je hier is alles wat je moet weten over deze geweldige behandeling. 

Dermapen microneedling werkt door het creëren van superfijne microverwondingen in de huid. Je lichaam reageert door collageen en elastine in te sturen om deze gecontroleerde verwondingen te helpen "genezen".  Zoals je waarschijnlijk al weet, zijn collageen en elastine de bouwstenen van een stevige, stralende huid. Dus naarmate je huid van nature de productie opvoert, begint deze er jeugdiger uit te zien. Huidproblemen waar u al jaren last van heeft, beginnen te verdwijnen.  Wat nog beter is, het injecteert niets diep in je huid. Het is een minimaal invasieve procedure die samenwerkt met de biologische functie van uw huid om het esthetische uiterlijk te verbeteren. 

Waar is Dermapen Microneedling goed voor?  

Deze boost in collageen en elastine helpt het uiterlijk en het gevoel van een breed scala aan huidproblemen te verbeteren, waaronder: 

  • Acne/problematische huid 
  • Fijne lijntjes/rimpels 
  • Verouderende/door de zon beschadigde huid 
  • littekens 
  • pigmentatie 
  • Rosacea 
  • Vergrote poriën 
  • Striae 
  • Haaruitval 

De meeste mensen hebben een combinatie van zorgen waarop ze zich willen richten. Naarmate we ouder worden, zakt en rimpelt onze huid niet alleen, maar kan het ook secundaire problemen ontwikkelen, zoals ouderdomsvlekken, roodheid door rosacea , vergrote poriën enz.  Microneedling behandelingen zijn zo populair omdat ze meerdere problemen tegelijk kunnen aanpakken.  Het Dermapen 4 ™ -apparaat wordt alleen gebruikt door erkende behandelaars. Het is de enige microneedling-pen met een specifieke littekenbehandelingsinstelling om hypertrofische, atrofische, contractuur-, keloïde-, striae- en acnelittekens te herzien . 

Hoe lang duurt Dermapen Microneedling?  

Dit hangt af van hoe groot het procedurele gebied is. Het goede nieuws is dat de Dermapen 4 die wordt gebruikt in Dermapen-behandelingen 104% keer sneller is dan andere apparaten op de markt. Dit betekent dat je niet alleen in de helft van de tijd klaar bent, maar het is ook veel minder pijnlijk.  Van begin tot eind kun je binnen 40 minuten de kliniek verlaten. En dit omvat zelfs een verfrissende 3D Sculptured Face Mask. 

Dus ga je gang en boek die lunchprocedure! 

Downtime van Dermapen Microneedling 

"Lunchtijd? Zal mijn gezicht niet helemaal rood zijn?” 

We begrijpen het. Je bent waarschijnlijk gewend aan verjongingsprocedures die je een paar dagen buiten werking stellen terwijl je lichaam of huid herstelt. Maar dankzij de synergie van oplossingen die tijdens een echte Dermapen-behandeling worden gebruikt, kun je direct daarna uw dag doormaken.  

Is Dermapen Microneedling veilig? 

Als het correct wordt gedaan, volgens strikte veiligheidsprotocollen, is microneedling een zeer veilige procedure, met weinig tot geen risico.  Als de naalden of kliniek echter niet steriel zijn of de verkeerde serums worden gebruikt, kan microneedling schade veroorzaken.  Daarom raden we je altijd aan om een ​​erkende behandelaar te zoeken die is opgeleid volgens de veiligheidsprotocollen voor Anti- C ontamination Management ™ ( ACM  ) van dermapen. 

De Dermapen 4™ heeft ingebouwde ACM-functionaliteit, dus er is geen terugstroming van vloeistof, geen kruisbesmetting en geen weerstand. 

Hoeveel Dermapen Microneedling-sessies om resultaten te zien?  

Het is niet ongebruikelijk om resultaten te zien na slechts één microneedling-procedure met de Dermapen 4. En u kunt tot 2 jaar daarna resultaten blijven zien.  Voor levensveranderende (serieus!) resultaten moet je je echter houden aan de hoeveelheid en frequentie zoals voorgeschreven door uw therapeut.  Ze doen deze aanbevelingen op basis van je doelen, de huidige conditie van de huid en onze diepgaande, door onderzoek ondersteunde protocollen. Je kunt gemiddeld tussen de 4-6 sessies verwachten, met een tussenpoos van maximaal 8 weken. 

Je bent nu helemaal klaar om de eerste microneedling-afspraak te boeken, bij de erkende therapeuten van FOCUS huidzorg!
Neem contact met ons op: 055- 2100 103