1 april 2020

3 jarig bestaan FOCUS huidzorg


Vandaag bestaat FOCUS huidzorg 3 jaar!

Wat zijn wij trots dat wij dit bereikt hebben. Hard werken en samen dezelfde visie voor ogen houden heeft ons gebracht tot waar we nu staan. Het ging helaas niet altijd zonder slag of stoot en zeker nu met deze bizarre omstandigheden leven er veel emoties naast onze trotsheid. Maar bovenal overheerst er iedere dag blijdschap en plezier voor ons mooie beroep.

Op dit moment kunnen wij niet de zorgen bieden aan onze patiënten zoals wij dat graag willen. We zijn genoodzaakt om de behandelingen te beperkingen tot enkel de medisch noodzakelijke zorg. Dit geeft heel veel onrust, zowel bij onszelf als bij onze patiënten. Veel vraagstukken spoken door ons hoofd. Hoe lang houden onze patiënten het vol zonder zorg, hoe lang gaat dit duren, op welke manier kunnen wij goede zorg op afstand bieden?! En dan nog het stukje ondernemer in ons... Corona maakt veel los in ons op dit moment.

We hadden onze viering van het 3 jarig bestaan dan ook iets anders voor gesteld. Maar na een periode van stress is er ook weer rust en vertrouwen aanwezig. We hopen dat we straks onze kennis en kunde weer snel mogen delen op de manier zoals we dat graag doen, met JULLIE!

Bedankt voor jullie vertrouwen de afgelopen jaren.

Liefs Esmeralda & Anousca