18 februari 2021

Maak kennis met Vera, onze nieuwe stagiaire bij FOCUS huidzorg


De komende 10 weken ga ik stage lopen bij FOCUS huidzorg. Momenteel ben ik een 3e jaars studente Huidtherapie van De Haagse Hogeschool.

Ik heb voor de studie Huidtherapie gekozen, omdat de huid als grootste orgaan van het menselijk lichaam mij enorm interesseerde. Ik vind het belangrijk om (letterlijk) goed in je vel te zitten en om mensen daar bij te helpen. Ook wilde ik van jongs af aan al een verzorgend beroep, dit heb ik van huis uit meegekregen evenals de fascinatie voor de huid.

Mijn moeder is apothekersassistente en is lange tijd verantwoordelijk geweest voor de verzorgingsproducten binnen de apotheek waar ze werkte, haar enthousiasme hiervoor heeft ze op mij overgedragen. De keuze voor Huidtherapie was dan ook snel gemaakt toen ik van de havo kwam en een opleiding zocht. Eenmaal in jaar 3 aangekomen is het tijd voor de huidtherapeutische stage, die ik volg bij FOCUS huidzorg.

Ik heb voor dit stageadres gekozen omdat hier een breed aanbod van behandelingen wordt aangeboden die zowel de cosmetische als de medische kant van het vak dekken. Ik hoop hier dan ook te ontdekken wat mij het meeste ligt. Hiernaast vind ik het heel prettig dat er bij FOCUS huidzorg een informele en professionele sfeer heerst.

De komende 10 weken hoop ik de fijne kneepjes van het vak te leren en mezelf meer te ontwikkelen tot een professionele en zelfstandige huidtherapeute die zeker is van zichzelf. Ik hoop de komende tijd de geleerde theorie van de opleiding in de praktijk te kunnen brengen en kijk er naar uit u te ontmoeten in de praktijk.

Groetjes, Vera