21 december 2022

Kerstwens en aankondiging werkzaamheden Arnhemseweg


Fijne kerstdagen en een gelukkig 2023!

Wij willen jullie hartstikke bedanken voor het vertrouwen wat jullie hebben gehad in ons het afgelopen jaar. We hopen ook dit jaar weer een bijdrage te leveren om pijn, ongemak en zichtbare gevolgen van de klachten te verminderen. Dat zullen we iedere dag met veel passie en commitment blijven doen.

 

Verkeershinder door herinrichting Arnhemseweg

Via deze weg willen wij jullie informeren over de plannen van de Gemeente Apeldoorn rondom de herinrichting van de Arnhemseweg tussen de Koning Stadhouderlaan en Laan van Mensenrechten.

Plannen
Het deel van de Arnhemseweg (tussen de Koning Stadhouderlaan en de Laan van mensenrechten) wordt opgeknapt. Op dit moment is de inrichting niet meer passend bij de functie van de weg en hebben de bomen dringend meer ruimte nodig. Daarom is er een ontwerp gemaakt dat beter past bij de omgeving. Fietsers gaan o[ de rijbaan en de fietspaden worden omgevormd tot groenstroken waarmee de levensvatbaarheid van de bestaande bomen worden vergoot. Naar verwachting worden de werkzaamheden begin 2023 gestart. 

Deze plannen kunnen als gevolg hebben dat onze parkeerplaats niet altijd even goed bereikbaar zal zijn.

Prijzen 2023

In de calculatie voor de nieuwe prijzen voor 2023, zijn we door de ontwikkelingen op de wereldmarkt van energie en ook de inkoopkosten gedwongen om onze prijzen meer dan gebruikelijk te verhogen. Dit komt neer op een verhoging van ca 10%. Dit is het huidige inflatiepercentage. Een deel van deze stijgende kosten nemen we voor eigen rekening, gezien onze maatschappelijke rol in het zorgveld. Echter om de kwaliteit van onze producten en diensten te waarborgen, zijn ook wij genoodzaakt onze prijzen te verhogen.

We begrijpen dat dit niet wenselijk is en dat prijsstijgingen veel impact kunnen hebben op de budgetten van onze klanten. Dit betreuren we ten zeerste en hopen op begrip.

We willen jullie nogmaals bedanken voor het vertrouwen in FOCUS huidzorg en kijken we er naar uit om jullie ook volgend jaar weer te mogen verwelkomen aan de Arnhemseweg 39.

Lieve groeten van Anousca & Esmeralda