2 oktober 2020

Coronavirus - aangepaste maatreegelen


Tijdens de landelijke persconferentie van afgelopen maandag zijn nieuwe maatregelen afgekondigd om het aantal contactmomenten terug te dringen. Dit is nodig om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

De nieuwe maatregelen zijn erop gericht om de kans op grote drukte en het aantal sociale contactmomenten tussen mensen te beperken, zonder de samenleving en de economie op slot te doen. Op 30 september gaf het kabinet aanvullend het dringende advies om mondkapjes te dragen in openbare ruimte.


Wij willen jullie als bezoeker van FOCUS huidzorg verzoeken om bij het betreden van het complex en de wachtruimte een mondkapje te dragen.
 

Uiteraard dragen wij zelf ook een mondkapje tijdens de behandelingen. De basisregels blijven daarnaast van kracht en zijn essentieel om de verspreiding van het virus te verkleinen: blijf met verkoudheidsklachten thuis en laat je testen, houd 1,5 meter afstand in de wachtruimte, vermijd drukte door op de afgesproken tijd te komen, kom alleen en houd je aan de hygiënemaatregelen.

Op deze manier hopen wij jullie allemaal veilig te kunnen blijven behandelen en verdere maatregelen te beperken. Bij vragen kunnen jullie altijd contact met ons opnemen.

Groeten,
Anousca en Esmeralda